Regisztráció
  
Új jelszó kérése
Utoljára megtekintve
Még nem nézte egyetlen termékünket sem!
FoxPost
Megrendelését a FoxPost segítségével is átveheti.

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.fehernemu.co.hu web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A www.fehernemu.co.hu web áruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!


A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

• 1. Szerződő Felek

• 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

• 3. A kínált termékek kategória besorolása

• 4. Rendelési információk ismertetése

• 5. A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk

• 6. Rendelés lépéseinek bemutatása

• 7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése

• 8. Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása

• 9. Szavatosság,Jótállás - információk, tudnivalók

• 10. Az elállási jog ismertetése, menete, termékcsere

• 11. Adatvédelmi tájékoztató/adatkezelési nyilatkozat

• 12. Egyéb rendelkezések


1. Szerződő Felek

1.1. A www.fehernemu.co.hu online web áruházban forgalmazott termékek közvetlen értékesítője:

· Cégnév: LA NINA Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató)
· Székhely: 6000 Kecskemét,Március 15.u.2
· Adószám: 24188111-2-03
·Cégjegyzék száma: 03-09-125554
· Kibocsájtó cégbíróság, (okmányiroda): Bács-Kiskun megyei Bíróság, mint Cégbíróság
· Szerződés nyelve: Magyar
· Elektronikus elérhetőség (nem vevőszolgálat): laninakft@t-online.hu
· Telefonos elérhetőség (nem vevőszolgálat): +36-70-314 94 40

Vevőszolgálat:

· Telefon: +36-70-314-9440

· E-mail kapcsolat: laninakft@t-online.hu

· Elérhetőség: Munkanapokon, hétfőtől péntekig:10:00-18.00 óra között

· Kapcsolattartó: vevőszolgálati asszisztens

a továbbiakban: Üzemeltető

1.2. Fogyasztó

· az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.

a továbbiakban: Vásárló

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek on-line, telefonon, e-mailben rendelhetők, házhoz szállítással, egyeztetett időpontban és helyen átvehetők.

A fehérnemű, ruházati termék csomagolásán, dobozán megjelenő képek csak illusztrációk (kizárólag a termék bemutatását szolgálja), esetenként szakmai (manöken, fotós, sminkes, varró, stylist, retusáló) közreműködéssel elért, több órás munka eredménye, ezért a terméktől nem várható el hogy az ugyanúgy álljon rajtad, is mint a képen, szereplő manökenen.

3. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

A termékek többszintű kategóriába sorolhatók, a honlapon található "Kategóriák:" szerint. Üzemeltető fenntartja magának a jogot a kategóriák változtatására. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

4. Rendelési információk

A web áruházból történő online rendelés regisztrációhoz kötött. Ezen kívül lehetőség van e-mail-es rendelésre is, melyet vevőszolgálati asszisztensünk rögzít, majd visszaigazolást küld e-mailben, mintha a rendelés az online felületen történt volna.

A megrendelésről:

Kétféleképp lehet rendelést kezdeményezni:

· Vásárló regisztrál a rendszerben és online megrendeli a kívánt terméket, vagy,

· Üzemeltető rögzíti a megrendelést a Vásárló nevében és a szükséges adataival.

Mindkét esetben a rendelésről írásos szerződésnek minősülő visszaigazolást kap a Vásárló magyar nyelven, mely szerződésnek minősül Üzemeltető és Vásárló között. A visszaigazolás tartalmazza az ÁSZF online elérési lehetőségét. A rendelés az ellenérték banki átutalásával vagy postai utánvéttel, mint ráutaló magatartással válik végleges szerződéssé.

Fogyasztó/Vásárló tudomásul veszi és úgy nyilatkozik, hogy tudomással bír arról a tényről, hogy a "Megrendelés" gomb lenyomásával egyidejűleg "fizetési kötelezettséggel járó megrendelést" aktivál, azaz a szerződési nyilatkozat megtétele a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után.

5. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10.00-18.00 között. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. Vevőszolgálatunk minden esetben telefonon vagy e-mailban visszaigazolja a megrendelést, visszaigazolás nélkül nem kerül a csomag feldolgozásra. Általános teljesítési határidő a „Raktáron” lévő termék esetében 1-2 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Üzemeltető/Értékesítő nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Hibásan leadott, vagy teljesített megrendelések alkalmával minden esetben szükséges írásban (E-mail, vagy levél) megkeresni a Üzemeltetőt a helyes adatokkal, a korrekció elvégzése érdekében. A korrekció általában abból áll, hogy az eredeti megrendelés törlésre kerül, ha még nem került számlázásra és felvételre kerül az új helyes adatokkal egy új megrendelés. A már leszámlázott hibásan leadott megrendelésekről először sztornó számla kerül kiállításra, majd a helyes adatokkal új megrendelés kerül felvételre.

6. Rendelés menete

Rendelését regisztrációval adhatja le.

A regisztráció sorána következő adatokat kérjük Öntől:

Az Ön, vagy cégének neve
E-mail cím
Telefonszám
Jelszó (szabadon választott)
Számlázási név
Irányítószám
Település
Utca / házszám


A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Amennyiben valamelyik -szükséges- *-gal jelölt adat nincs megadva, illetve nem a megfelelő formátumban írta be, a rendszer ezt hibaüzenetként jelzi Önnek. Kérem, hogy ebben az esetben helyesbítse vagy értelemszerűen töltse ki a megjelölt rubrikát.

A baloldali - Termékeink - menü alatt találja a termékeket kategorizálva. A kiválasztott termékre kattintva elérheti a termék részletes leírását, illetve megtekintheti a termék képét. A termék menükben, illetve a termékleírásoknál található - kosárba, táska - gomb lenyomásával tehetjük a terméket a -Bevásárlókosár-ba. Az Ön által kiválasztott termékeket a jobb felső sarokban található - Kosár tartalma menü alatt tekintheti meg. A - Belépés a webshopba menü alatt a "Kosaram" opcióra klikkelve megtekintheti, illetve módosíthatja a kiválasztott termékek listáját, mennyiségét. Ha valamelyik terméket ki szeretné venni a kosárból, akkor az adott termék sorában található "Töröl" gombra kattintva megteheti azt. Amennyiben a mennyiségen kíván változtatni akkor az a-mennyiség- menüsor alatti rubrikában, tudja módosítani a kívánt mennyiségre és kattintson a "módosít" gombra.

Rendelés véglegesítéséhez a "Kosár tartalma" menü alatt van lehetőség a "Megrendelem" opcióra kattintva.

A MEGRENDELÉS -en belül értelemszerűen kell kitölteni a számlázási/szállítási adatokat. Lehetősége van megadni +szállítási címet is amennyiben az eltér a számlázási címtől. A szállítási adatok kitöltése után a szállítási és fizetési módot is ki kell választani. Kérem, jelölje be az Önnek legmegfelelőbbet. A szállítás módjairól a -Szállítás és Fizetés- menüben tájékozódhat.

Kérem, hogy a megrendelés elküldése előtt, figyelmesen ellenőrizzen le minden adatot, a pontos rendelés teljesítés érdekében. A rendelés áttekintése után a "Megrendelés" gombra kattintva megerősíti vásárlási szándékát és egyidőben eljutatta hozzánk megrendelését. A rendelésről egy automatikus visszaigazoló E-mailt fog kapni, amelyben ellenőrizheti a rendelés tartalmát, és a megadott szállítási, számlázási adatokat, illetve ha átutalással szeretné rendezni a számlát akkor a számlázási adatokat is megkapja. Amennyiben az E-mailt nem kapja meg, illetve rendelését módosítaná, szeretné, kérem, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal a megadott elérhetőségeken. A megrendelés folyamatából bármikor ki tud lépni,amíg nem kattint a "Megrendelés" gombra.


6.7. Amennyiben sikeres volt a rendelés, akkor az utolsó oldalon a „Megrendelését sikeresen felvettük!” jelenik meg. A rendszer ezzel egy időben el is küldi az Ön E-mail címére a visszaigazolást az alábbi adatok kíséretében:

· rendelés azonosítója,

· a kiválasztott termék (ek) felsorolása

· választott fizetési és szállítási mód

Amennyiben egy órán belül nem kapja meg, akkor:

- ellenőrizze a levelező rendszerét, hogy nem-e a SPAM-nak minősítette a levelet, vagy

- jelezze a vevőszolgálatnak, hogy nem érkezett meg a megrendelés visszaigazolása.

7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak/kézbesítőnek kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár/kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére (banki átutalás), ebben az esetben csak át kell vennie a csomagot.

7.1 Ár, Árképzés


A www.fehernemu.co.hu internetes üzletben megjelenő árak minden esetben tartalmazzák az általános forgalmi adót (bruttó ár). a www.fehernemu.co.hu internetes üzlet fenntartja a jogot, hogy saját eladási árképzést alkalmazzon, illetve exkluzív árakon és/vagy ajándékok biztosításával forgalmazza a termékeket, így az áraink eltérhetnek az importőr/gyártó ajánlott kiskereskedelmi áraitól, valamint más hasonló jellegű web áruházak áraitól.
Tájékoztatjuk Kedves Vásárlóinkat, hogy a www.fehernemu.co.hu web áruház a termékek árainak feltüntetését a tőle elvárható legnagyobb gondossággal végzi, azonban az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák előfordulhatnak. Ennek megfelelően felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén a www.fehernemu.co.hu web áruház értékesítési kötelezettsége nem áll fenn.


8. Házhoz szállítás, információk

A csomagok kiszállítását külső szolgáltató (TOF,GSL, MPL posta) végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Célszerű olyan szállítási címet megadnia, ahol napközben elérhető vagy egy megbízottja (munkatársa, ismerőse) átveheti a csomagot. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

8.1 Házhoz szállítás díjszabása

MPL Posta
20.000.-Ft alatt 1.400,-Ft
20.000-Ft felett díjmentes


8.2 Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

9. Szavatosság,Jótállás - információk, tudnivalók

9.1 A jótállásra, a szavatosságra és annak érvényesítésére egyebekben az egyes fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet, a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási ügyek intézéséről szóló 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet, a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, továbbá más hatályos magyar jogszabályok rendelkezései irányadóak.

9.2 A szavatossággal az Értékesítő arra vállal felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan terméket ad át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak későbbi időpontban fog kiderülni. Ezért a vevőnek érdemes alaposan megvizsgálni, ellenőrizni a terméket, mert amennyiben a vásárlás időpontjában ismerte vagy ismernie kellett volna a hibát, szavatossági igénnyel nem léphet fel. A vevő a hiba felfedezése után minél hamarabb köteles érvényesíteni szavatossági igényeit, illetve ha menthető okból erre nem képes, legfeljebb két hónapon belül.

9.3 Hibás teljesítés esetén a jogosult
- elsősorban (választása szerint) kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.
- ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a fenti bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni választása szerint megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
- A kijavítást vagy kicserélést a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
Ha Vásárló szavatossági igényt kíván érvényesíteni a fogyasztói szerződés tárgyát képező Értékesítést nyújtó forgalmazóval szemben,akkor a Vásárló minden esetben köteles bemutatni az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot (számla/nyugta).

9.4 A www.fehernemu.co.hu web áruházban forgalmazott termékek megfelelnek az Európai szabályok (CE) minőségi követelményeinek. A CE-jelölés azt jelenti, hogy az e jelöléssel ellátott termékek megfelelnek az uniós szabályoknak, és szabadon mozoghatnak az európai piacon.


10. Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a Vásárlót terheli a termék visszajuttatásának költsége. Kiemelten ügyeljen a termék (csomagolás, védőfólia, cimkék, leírások, tájékoztatók) eredeti állapotának megőrzésére, ugyanis ezek hiánya,illetve a termék sérüléséből eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. Ilyen esetek az alábbiak:

• Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.

• Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra,

• Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra,

• Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

Gyorsan romlandó termékek (például nem tartós élelmiszerek, vágott virág) és természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemű, masszázsolaj, szexuális segédeszköz, kozmetikumok, étrend-kiegészítők) esetén sem állhat el a fogyasztó a szerződéstől. Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldhetjük, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottuk fel, vagyis a terméket még nem vettük használatba.

Az Értékesítő a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.


Amennyiben az elállás vagy csere mellett dönt, kérem, hogy figyelmesen olvassa át eme elállás/csere gyakorlati útmutatóját, majd klikkeljen a linkre és töltse ki ezt az űrlapot: Űrlap termék visszaküldéséhez

Amennyiben nem biztos, hogy az adott termékkör beletartozik-e az elállási jog gyakorlatába vagy termékcsere mellett dönt, előzetesen feltétlenül egyeztessen a vevőszolgálattal, akár telefonon vagy e-mailen keresztül! Tel: 36-70-314-9440 E-mail: laninakft@t-online.hu

Egyeztetés nélkül visszaküldött csomagot nem vehet át a vevőszolgálat!

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezek higiéniai termékek és fokozott odafigyelést igényelnek!
A csomag kibontásakor CSAK külsőleg vedd szemügyre a terméket. Amennyiben már a dobozon/csomagoláson keresztül úgy látod, hogy ez nem tetszik neked, nem ezt kérted, akkor semmiképpen ne bontsd ki!!

Alsóneműt/Fehérneműt NE PRÓBÁLJ FEL !!

A jogszabályokat figyelembevéve nem áll módunkban visszavenni, cserélni, felpróbált, használt, illatos fehérneműt!

Nem cserélünk, és nem veszünk vissza kibontott/felpróbált harisnyát, latex anyagú termékeket!

Figyelem: a termékeket csak eredeti, sérülésmentes állapotában és minden tartozékával együtt tudjuk visszavenni és visszatéríteni,ezek hiányában a terméket/termékeket a fogyasztó költségére visszaküldhetjük!!

Az áru visszaküldésének címe:
LA NINA Kft.
6000 Kecskemét,
Március 15. utca 2.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza az Értékesítő címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kiemelten ügyeljen a termék (csomagolás, védőfólia, cimkék, leírások, tájékoztatók) eredeti állapotának megőrzésére, ugyanis ezek hiánya, illetve a termék sérüléséből eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).

Figyelem: amennyiben a szállítás térítésmentes volt, mert a rendelés elérte a díjmentes szállítás értékhatárt, de ez a visszaküldött áru értékének levonásával érvényét veszti, akkor ezt úgy tekintjük, hogy a rendelése nem érte el a díjmentes szállítás feltételeit és a szállítási díjat levonjuk a visszafizetendő összegből! Amennyiben a Vásárló teljesen eláll a rendeléstől, akkor kérjük a csomag teljes tartalmát visszaküldeni, beleértve a mellékelt ajándékokat is!

10.2 Termékcsere

Termékcsere abban az esetben lehetséges, amennyiben a fentebb említett feltételeknek megfelel a visszaküldött termék. A termék cseréje esetében a további szállítási költségek a vásárlót terhelik (visszaküldés-kiküldés).

11. Adatvédelmi tájékoztató/adatkezelési nyilatkozat

Az adatvédelmi tájékoztatót és nyilatkozatot terjedelménél fogva külön leírásban részletezzük, de ettől függetlenül elválaszthatatlan részét képezi a jelen Általános Szerződési Feltételeknek!

12. Egyéb rendelkezések

Értékesítő/Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően Vásárló a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései és az Európai Parlament és a Tanács 2000/31/EK irányelve (2000. június 8.) a belső piacon az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások, különösen az elektronikus kereskedelem, egyes jogi vonatkozásairól („az elektronikus kereskedelemről szóló irányelv”) [Hivatalos Lap L 178., 2000.7.17.] az irányadók.

A www.fehernemu.co.hu web áruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja Értékesítő/Üzemeltető általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson IDE: http://www.fehernemu.co.hu/pdf/aszf_fehernemu.co.pdf

Keresõ
Kiemelt termékeink

NACAR Ár: 4.200,- Ft

CLEANCUT15 Ár: 3.900,- FtÁr: 2.900,- Ft

PRÉMIUM 40 Ár: 4.800,- FtÁr: 3.900,- Ft

EXCLUSIVE 20 Ár: 2.500,- FtÁr: 1.900,- Ft

FATA Ár: 9.900,- Ft

Fantasias 19021 Ár: 4.200,- FtÁr: 2.600,- Ft

Fantasias 19027 Ár: 3.600,- FtÁr: 2.400,- Ft

Fantasias 19019 Ár: 3.600,- FtÁr: 2.200,- Ft

ETERNO 15 Ár: 3.900,- Ft

ETERNO 20 Super Lucido Ár: 4.600,- Ft

SEVILLA Libero Ár: 7.900,- Ft

ETERNO 20 Ár: 3.900,- Ft

ETERNO BAS Ár: 5.600,- Ft

ETERNO Pois Ár: 5.600,- Ft

VIDRIO Lábköz nélküli Ár: 2.900,- Ft

CLEANCUT 40 Ár: 4.200,- FtÁr: 3.900,- Ft

FIGURE Ár: 9.900,- Ft

ZAFIRO 50 BAS Ár: 4.900,- FtÁr: 3.900,- Ft

ZAFIRO 50 Ár: 3.800,- FtÁr: 3.000,- Ft

PRÉMIUM60 Ár: 4.500,- FtÁr: 3.500,- Ft

LUXE Ár: 9.900,- FtÁr: 7.900,- Ft

Chiara 201203 Ár: 29.900,- FtÁr: 19.900,- Ft

Hálóing192C502 Ár: 32.900,- FtÁr: 22.900,- Ft

Violetta Ár: 34.500,- FtÁr: 20.000,- Ft

Antonia201C502 Ár: 35.900,- FtÁr: 28.900,- Ft

Antonia201C502/B Ár: 38.900,- FtÁr: 29.900,- Ft

Wellness201W107 Ár: 39.900,- Ft

Wellness201W104 Ár: 36.500,- Ft

Antonia201C503/B Ár: 38.900,- Ft

SEVILLA CHIC Ár: 4.400,- Ft

CORAL Ár: 8.700,- FtÁr: 6.200,- Ft

CHESTER Ár: 4.400,- Ft

POETE Ár: 5.990,- FtÁr: 4.000,- Ft

PRAGA/kasmír/ Ár: 12.620,- Ft

IBIZA BAS Ár: 3.700,- Ft

ZAFIRO 50MI BAS Ár: 1.900,- Ft

TAKAO TOB Ár: 1.500,- Ft

MACHIDA TOB Ár: 1.500,- Ft

ETERNO Super Lucido Comfort 20 Ár: 4.600,- Ft
Akciós termékeink

CLEANCUT15 Ár: 3.900,- FtÁr: 2.900,- Ft

PRÉMIUM 40 Ár: 4.800,- FtÁr: 3.900,- Ft

EXCLUSIVE 20 Ár: 2.500,- FtÁr: 1.900,- Ft

Fantasias 19021 Ár: 4.200,- FtÁr: 2.600,- Ft

Fantasias 19027 Ár: 3.600,- FtÁr: 2.400,- Ft

Fantasias 19019 Ár: 3.600,- FtÁr: 2.200,- Ft

Palace 17003 Ár: 5.690,- FtÁr: 3.000,- Ft

PALACE 17905 Ár: 2.990,- FtÁr: 1.200,- Ft

MARA 765 Ár: 6.890,- FtÁr: 4.890,- Ft

SWEET 17005 Ár: 4.590,- FtÁr: 2.000,- Ft

SWEET 17910 Ár: 2.450,- FtÁr: 1.000,- Ft

ARUBA Ár: 27.950,- FtÁr: 20.000,- Ft

DIVINA LI Ár: 7.240,- FtÁr: 3.000,- Ft

CLEANCUT 40 Ár: 4.200,- FtÁr: 3.900,- Ft

PaLermo018 Ár: 11.810,- FtÁr: 8.500,- Ft

PaLermo 032 Ár: 4.300,- FtÁr: 3.300,- Ft

PaLermo022 Ár: 4.400,- FtÁr: 3.400,- Ft

PaLermo029 Ár: 5.580,- FtÁr: 4.480,- Ft

ZAFIRO 50 BAS Ár: 4.900,- FtÁr: 3.900,- Ft

ZAFIRO 50 Ár: 3.800,- FtÁr: 3.000,- Ft

PRÉMIUM60 Ár: 4.500,- FtÁr: 3.500,- Ft

COTTON harisnyanadrág Ár: 4.500,- FtÁr: 3.800,- Ft

LUXE Ár: 9.900,- FtÁr: 7.900,- Ft

Chiara 201203 Ár: 29.900,- FtÁr: 19.900,- Ft

Hálóing192C502 Ár: 32.900,- FtÁr: 22.900,- Ft

Gisele Ár: 34.900,- FtÁr: 23.900,- Ft

Klaire Ár: 32.700,- FtÁr: 22.700,- Ft

Cara201C602 Ár: 31.500,- FtÁr: 27.500,- Ft

Violetta Ár: 34.500,- FtÁr: 20.000,- Ft

Antonia201C502 Ár: 35.900,- FtÁr: 28.900,- Ft

Antonia201C502/B Ár: 38.900,- FtÁr: 29.900,- Ft

CORAL Ár: 8.700,- FtÁr: 6.200,- Ft

POETE Ár: 5.990,- FtÁr: 4.000,- Ft

Ön a(z) 277691. látogatónk